Apps

Bereik meer naamsbekendheid en conversies door gebruik te maken van een app voor uw onderneming.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een mobiele app komt een hoop tijd, moeite en specialistische kennis kijken. Handig dus om het structureel aan te pakken. Solid Webdesign & App Development helpt jou de kans te vergroten dat uw idee een succesvolle iOS of Android app wordt.

Voordat u halsoverkop begint met het ontwerp van uw eigen app, is het slim om eerst eens kritisch naar je app idee te kijken. Hoe goed is het app idee dat u voor ogen heeft?

Om er zeker van te zijn dat de ontwikkeling van uw app niet halverwege het proces strandt (of uw app na release tóch niet zo uniek blijkt te zijn als u van te voren dacht), is het goed om vooraf antwoord te kunnen geven op een aantal belangrijke vragen. Samen met u zoeken wij een antwoord op die vragen waarna we deze gaan uitwerken in een plan.

Als je er zeker van bent dat er behoefte is aan uw app en dat er nog niet iets soortgelijks bestaat, we kunnen dit samen met u onderzoeken, dan kunnen we aan de slag! We werken uw idee verder uit in een doelgericht plan, we baken het project af en maken het behapbaar.

Als uw app op papier staat, kunnen we door met het functioneel ontwerp. De naam zegt het eigenlijk al: Het ontwerp van de verschillende functionaliteiten waaruit uw applicatie bestaat.

Na het functioneel ontwerp weet u precies uit welke schermen, functionaliteiten en content-blokken uw app wordt opgebouwd. Maar hoe gaan deze schermen er uit zien? Dat doen wij in deze fase: Het grafisch ontwerp.

In deze fase bepalen we samen met u de hoofdlijnen van het design. Wat is de huisstijl? Bedenk niet alleen wat mooi is, maar ook wat de gebruikerservaring ten goede zal komen. We willen zeker niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar door uit te gaan van UX Best Practises en door gebruik te maken van de laatste app trends. Prettig voor uw gebruikers, want zij zijn onbewust al bekend met de verschillende patronen.

Na het functioneel en grafisch design staat het fundament van uw app. U weet precies hoe uw app eruit komt te zien en hoe de verschillende schermen met elkaar communiceren. We hoeven de app nu alleen nog te ontwikkelen. Met app ontwikkeling bedoelen we het schrijven van code en het daadwerkelijk bouwen van de uiteindelijke app.

De app is af! Tijd om hem aan te melden in de App Store en Google Play Store? Nog niet! 

Solid Webdesign & App Development laat de app testen door mensen die nooit van uw app idee gehoord hebben. Wat kan volgens hen nog beter? We letten hierbij voornamelijk op de flow van de app en niet zozeer op het doel. We hebben dat met u al getest tijdens de paper prototype fase maar nu nog in de praktijk.

Na de testfase gaan we nog één keer terug naar de ontwikkeling van uw app. Verwerken de gevonden bugs en andere feedback en maken we een finale versie van jouw app.

Je app is nu klaar! We hoeven hem nu alleen nog maar aan te melden bij de Google Play Store of App Store. Ook plaatsing wordt door ons verzorgd.


/* ]]> */

Helaas kunt u de inhoud van deze pagina niet kopiëren

Ga naar de inhoud