Onze diensten

Naast webdesign en het ontwikkelen van apps bieden wij diensten aan zodat uw website of app succesvol wordt.

Marktonderzoek

Een marktonderzoek kent vele disciplines en wij willen met u bepalen wat er door ons onderzocht moet worden. Wij helpen u zoeken naar strategische inzichten op basis van dit marktonderzoek en brengen deze voor u in de praktijk. Of wilt u ondervinden hoe onderzoek bijdraagt aan het (nog) succesvoller maken van uw merk of organisatie? Solid Webdesign & App Development kan u daarbij helpen.


Strategie & Planning

Zet uw ambitie om in doelen, strategieën en acties! Zorg dan eerst dat u weet hoe succes er voor u uitziet. Want zolang u niet weet hoe succes eruitziet, weet u ook nooit of u succesvol bént. Voor elk bedrijf ziet succes er anders uit. Elk bedrijf heeft namelijk een andere ambitie. Soms opgelegd door de ondernemer zelf, en de andere keer vanuit de markt of de medewerkers in het bedrijf. Wilt u successen behalen met uw bedrijf? Dan zult u eerst moeten bepalen wat de ambitie is voor uw bedrijf. Uw maatstaf voor succes! Daarna bepaalt u de route hoe u deze ambitie het best kunt waarmaken. Het bepalen van een strategie dus. Solid Webdesign & App Development bepaalt met u de strategie.


Vindbaarheid in de zoekmachines

Bijna elk bedrijf heeft een website, maar vaak zien we dat er niet het maximale uit de website wordt gehaald. Er komen weinig bezoekers of zelfs helemaal geen bezoekers op de website. Dat is zonde! Een bezoeker op de website betekent immers een potentiële klant voor je bedrijf. Door “hoog” in de zoekmachines” te staan krijg je meer websitebezoekers. Solid Webdesign & App Development heeft de kennis in huis om uw website hoog in de zoekmachines te krijgen en is Premier Google Partner. Dit betekent dat u zaken doet met een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, dat ook daadwerkelijk resultaat biedt!


/* ]]> */

Helaas kunt u de inhoud van deze pagina niet kopiëren

Ga naar de inhoud