Onze portfolio

Een selectie uit onze portfolio. Bezoek de websites van deze klanten en doe inspiratie op voor uw eigen website. Klik op de foto om de website te bezoeken.

Beauty-Plan

Beauty-Plan is een beauty salon uit Sint Annaparochie. De eigenaresse verhuisde met haar salon naar een nieuwe locatie en wilde graag meer conversies middels haar website. Haar voormalige website werd gehost bij een organisatie die meerdere salons beheren echter kreeg zij niet de ondersteuning die zij nodig had. Wij hebben een compleet nieuwe website voor haar gemaakt waarbij we haar ondersteunt hebben in de verhuizing naar de nieuwe hosting partner. Daarna hebben we gezorgd voor een gedegen SEO met als gevolg dat haar agenda dagelijks gevuld is. 

MijnRecht

De eigenaar van MijnRecht had een duidelijke wens: Een echt professionele website en vindbaar worden in de zoekmachines.Wij hebben hiervoor gezorgd en hem begeleidt in de teksten en uiteraard SEO. Terwijl deze tekst wordt geschreven vinden er nog werkzaamheden aan de website plaats.

Dance Classic Radio

Ons werd de vraag gesteld: Kunnen jullie een dynamische website maken voor een radio station met een online radio speler? Voor deze klant hebben we dit gerealiseerd waarbij het mogelijk is naar het radio station te luisteren direct online of via een zogenaamde pop-up player. 

Kien Bouwadvies

Kien Bouwadvies is een bedrijf gespecialiseerd in verschillende aspecten van de bouw. Deze worden informatief belicht op de website. Voor snel contact kan het bedrijf direct telefonisch worden bereikt via de website of contact formulier. 

Kien Bouwen

Kien Bouwen is een dochter onderneming van Kien Bouwadvies en is gespecialiseerd in bouw en verbouw van onroerend goed. Eveneens is deze website vooral informatief opgebouwd met directe online contact mogelijkheden.

Rapportage tool Kien Bouwadvies

Speciaal voor Kien Bouwadvies is een tool ontwikkeld waarmee bouwkundige onderzoeken kunnen worden verricht die uiteindelijk resulteren in een pdf rapportage. Deze website is alleen toegankelijk voor betalende klanten.

Bits of Sound Radio & Muziek Producties

De opdracht was: Een dynamische informatieve website. Daarin zijn wij in alle opzichten geslaagd. 

Kien Muziekproducties

Een zeer dynamische  website met vele mogelijkheden en tal aan webformulieren. 

/* ]]> */

Helaas kunt u de inhoud van deze pagina niet kopiëren

Ga naar de inhoud