Portfolio categorieën: Websites

Een selectie uit onze portfolio

Klik op de foto’s om de websites te bezoeken


De website voor de Friese blues-rock formatie Doghouse Tenants. De website is gebouwd op het WordPress platform en is door ons custom-made vervaardigd voor de klant. Er is gekozen voor een compacte opzet met headerslider die ter zijner tijds zal worden vervangen door een animated clip van een live optreden. De website bevat een korte bio van de band en een foto galerij. Uiteraard is er ook een contact pagina. In de toekomst zullen audioclips en een commerce module worden toegevoegd aan de website.


Kien Muziekproducties is een evenementenbureau dat zich richt op het organiseren van blues-rock festivals en concerten. De site is gebouwd op het WordPress platform en is custom-made door ons vervaardigd. De website bevat een animated headerclip dat meteen de “erecatcher” vormt voor de site. Er is er veel informatie te vinden over de diensten van het bureau en bevat uiteraard een contactpagina. Verder is er en samenwerking met een ticketbureau dat direct via de website te bereiken is. In de toekomst zal de site worden uitgebreid met een verhuur module en wordt door ons een app ontwikkeld in opdracht van de klant. Deze website heeft volledige Web Accessibility hetgeen betekend dat het toegankelijk is voor slechtzienden.


De Sound of Music Danceshow is een radioprogramma dat te horen is op Factory Station. De website is gebouwd op het WordPress platform en geheel aangepast aan de wens van de klant. Behoudens informatie over het radioprogramma en zijn geschiedenis bevat de website een contactpagina. Verder wordt via de site verwezen naar Spotify playlisten van het programma.


Bits of Sound is een productiestudio uit Friesland. De website is gebouwd op het WordPress platform en is costum-made vervaardigd voor de klant. De site bevat veel informatie en heeft een interne webshop. Een contactpagina ontbreekt uiteraard ook niet en via de header kan men onmiddellijk naar de informatiepagina die men wil lezen.


/* ]]> */

Helaas kunt u de inhoud van deze pagina niet kopiëren

Ga naar de inhoud